Vrijblijvend en deskundig advies

Vakkundige medewerkers

Vrijblijvend deskundig advies

Hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs

Wanneer u hulp nodig heeft bij het uitkiezen van

bijvoorbeeld een gordijn, stoffering, beglazing of de juiste kleuren, geven wij u graag advies in onze winkel in Gorssel, nabij Deventer en Zutphen. Dit doen wij geheel vrijblijvend. In de afgelopen 40 jaar hebben wij al vele klanten mogen helpen met een deskundig advies over kleuren of het soort gordijn dat in de woning past in regio Gorssel, Deventer en Zutphen. Wij adviseren op basis van de kennis die we in onze projecten hebben opgedaan. Wij vertellen u graag meer over ons ruime aanbod.

Heeft u vragen?

Voor vragen kunt u ons bellen op (0575) 49 27 88 of ons contactformulier online invullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Neem contact op

PVC vloeren Zutphen

Kies het juiste gordijn en meer en vraag advies in onze winkel in Gorssel

Onze ruime ervaring en kennis heeft als gevolg dat we u over al onze producten uitgebreid kunnen adviseren. We vinden het belangrijk dat onze klanten volledig geïnformeerd zijn voordat ze tot aankoop overgaan. Zo maakt u een weloverwogen beslissing. Wilt u bijvoorbeeld advies over een passend gordijn voor uw woning in Zutphen of Deventer of wilt u weten welke kleuren bij uw interieur passen? Wij helpen u graag verder! In onze winkel kunt u daarnaast terecht voor advies over:

  • Materiaalkeuze
  • Schilderwerk
  • Stoffering
  • Inrichting
  • Beglazing

Het is bij ons mogelijk om gratis behangboeken, stofferingstalen en kleurstalen mee naar huis te nemen. Zo kunt u alle mogelijkheden rustig bekijken en ziet u direct welke kleuren en stoffen bij de rest van uw interieur passen. Wanneer u het prettig vindt, komen wij u thuis hiermee helpen. Zo geven we bijvoorbeeld een advies op maat over een gordijn of gebruikte kleuren in uw woning in Gorssel, Deventer of Zutphen of adviseren we u over de geschikte verf voor uw schilderwerken.

Kom langs of vraag telefonisch advies

Wilt u ook vrijblijvend en deskundig advies ontvangen? Kom dan langs in onze winkel in Gorssel en ontvang advies over onder andere kleuren, beglazing, inrichting en het passende gordijn voor uw woning. Wilt u liever telefonisch advies ontvangen? Bel ons dan op (0575) 49 27 88. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen via info@schildersbedrijfwesseldijk.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op en helpen u verder!