Gordijnen Deventer

Gordijnen Deventer

Woont u in Deventer en bent u op zoek naar nieuwe gordijnen? Interieurspecialist Wesseldijk is de speciaalzaak voor uw gordijnen. Wij maken deze geheel naar wens. Zodat uw woning helemaal af is.

De winkel voor gordijnen

Al meer dan 40 jaar zijn wij actief met ons schildersbedrijf in de omgeving van Deventer. Dit komt onder andere door onze ervaren en goed opgeleide schilders. Hier zijn wij trots op en dat straalt door naar onze andere ondernemingen. Wij nodigen u graag uit in onze showroom in Gorssel. Al sinds onze oprichting staan wij hier klaar voor onze klanten. Hier ziet u alle soorten stoffen en materialen die wij in ons assortiment hebben voor wandbekleding, vloerbedekking, PCV vloeren, raamdecoratie en woonaccessoires. Welk type gordijn u ook zoekt wij hebben voor iedereen wel iets in huis zoals:

 

  • Rolgordijnen
  • Vouw gordijnen
  • Plissé gordijnen
  • Horizontale jaloezieën
  • Duo rolgordijnen

Bezoek onze showroom

Ons familiebedrijf is een begrip voor onder andere gordijnen in de omgeving Deventer. Wij staan garant voor het leveren van kwaliteit, een goede service en een prettige samenwerking. Ook als u graag wilt dat wij de gordijnen op locatie komen opmeten is dit geen enkel probleem. Zo bent u zeker dat de afmeting voor het gordijn perfect is.

 

Bent u benieuwd naar de nieuwste trends en kleuren? Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte stap dan gerust bij ons binnen. Ook kunt u direct contact met ons op nemen via telefoonnummer 0575-492788 of stuur een bericht naar  info@schildersbedrijfwesseldijk.nl

Gordijnen Deventer

Gordijnen Deventer

Verf winkel Zutphen
Verf winkel Deventer
Gordijnen Deventer
PVC vloeren Zutphen
Stoffering Zutphen
Gordijnen Deventer Gordijnen Deventer Gordijnen Deventer