Gordijnen Zutphen

Maatwerk gordijnen Zutphen; grote collectie, perfect op maat gemaakt

Voor wie op zoek is naar gordijnen in Zutphen biedt onze woonwinkel in Gorssel, op een steenworp afstand van Zutphen, een grote collectie gordijnen van topmerken. Onder de verzamelnaam raamdecoratie bieden wij een breed scala aan producten zoals rolgordijnen, vouwgordijnen, horizontale, houten of verticale jaloezieën, shutters, lamellen en plissé- en paneelgordijnen.

 

Gordijnen Zutphen voor elk interieur

Mooie blikvangers, serene rustgevers, kleurrijke trendsetters, luchtige vitrage, stijlvolle inbewteen gordijnen, de liefste babykamer gordijnen, speelse kinderkamer gordijnen, stoere werkkamer gordijnen, gezellige keukengordijnen, verduisterende slaapkamergordijnen… Kies de gordijnen die precies aansluiten op uw wensen en wij zorgen ervoor dat alles professioneel wordt opgemeten, precies op maat wordt gemaakt en nauwkeurig wordt gemonteerd.

  • Maatwerk gordijnen Zutphen
  • Gordijnen Zutphen: meet- en montageservice
  • Indrukwekkende collectie
  • Alle typen gordijnen leverbaar

Gordijnen Zutphen; meer over Woonwinkel Wesseldijk

Woonwinkel Wesseldijk in heeft u veel te bieden op het gebied van gordijnen, maar ook op het gebied van kwaliteit en service. We vinden klantcontact en kwaliteit leveren nog echt belangrijk. Naast een brede, trendy collectie mag u rekenen op geïnteresseerd personeel, kundig advies, garantie en worden metingen, het op maat maken en de montage perfect uitgevoerd. Bent u zelf handig? Alle gordijnenstoffen kunt u ook zonder maakservice bestellen. Keuze vinden we net zo belangrijk als een mooie, trendy collectie. Tenslotte leeft en woont u zo mooi als u zelf wilt. Kom vrijblijvend langs in onze winkel om u verder te laten informeren. U zult merken dat kwaliteit, aandacht en service het verschil maken.

Gordijnen Zutphen