PVC vloeren Zutphen

PVC vloeren Zutphen

Bent u op zoek naar een nieuwe PVC-vloer? Dan bent u bij Schildersbedrijf Wesseldijk aan het goede adres. Wij leveren al lange tijd PVC-vloeren aan onze klanten in en rondom Zutphen. We nodigen u graag uit om alle designs te komen bekijken in onze showroom.

Al meer dan 40 jaar ervaring

Het bedrijf kent een lange geschiedenis met name in het schilderwerk. Door de jaren heen zijn wij doorgegroeid en leveren wij ook veel woonaccessoires. Sinds de oprichting van ons familiebedrijf hebben wij een prachtige showroom in Gorssel. Hier ontvangen wij graag onze klanten om ze op deze manier een goed idee te geven van de PVC vloeren. Hierdoor heeft u duidelijk zicht om de kleuren, vormen en structuur. Ook helpen wij u graag bij het maken van een keuze.  Naast de vloerbekleding zijn wij uw partner voor:

 

  • Woonaccessoires
  • Wandbekleding
  • Raamdecoratie

Kom snel langs in onze showroom

Door onze twee bedrijven te combineren ontstaat er voor onze klanten een totaalconcept. Zo vindt u alles wat u nodig heeft op één plek. Met onze uitstekende service zijn wij de partner voor de aankleding van uw huid.

 

Dus wanneer u in de markt bent voor een nieuwe aankleding van uw woning in Zutphen, dan leveren wij graag de PVC vloeren. Wij heten u graag welkom in onze showroom en voorzien u hier van advies om de beste keuze te maken. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u direct contact met ons op nemen via telefoonnummer 0575-492788 of e-mail info@schildersbedrijfwesseldijk.nl.

 

PVC vloeren Zutphen

PVC vloeren Zutphen

Verf winkel Zutphen
Verf winkel Deventer
Gordijnen Deventer
PVC vloeren Zutphen
Stoffering Zutphen
PVC vloeren Zutphen PVC vloeren Zutphen PVC vloeren Zutphen