Raamdecoratie bij onze winkel in Gorssel

Vakkundige medewerkers

Vrijblijvend deskundig advies

Hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs

Schildersbedrijf Wesseldijk heeft een uitgebreide collectie van binnenzonweringen en raamdecoratie in onze winkel in Gorssel. Van gordijnen tot jaloezieën; u vindt het bij ons allemaal. Loop gerust eens binnen en bekijk wat de mogelijkheden zijn op het gebied van licht-, zon- en warmtewering. Wij staan klaar om u te voorzien van deskundig advies.

Heeft u vragen?

Voor vragen kunt u ons bellen op (0575) 49 27 88 of ons contactformulier online invullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Neem contact op

Gordijnen Deventer

Kies uit diverse soorten raamdecoratie bij ons in Gorssel

Op het gebied van binnenzonwering en raamdecoratie is er veel mogelijk bij ons bedrijf in Gorssel. We verkopen verschillende soorten raamdecoratie, waaronder:

Al deze verschillende gordijnen en jaloezieën zijn van de beste kwaliteit. Op basis van uw wensen denken wij met u mee over de meest geschikte toepassing. Zoekt u bijvoorbeeld naar een compact en eenvoudig systeem? Kies dan voor een rolgordijn. Wanneer u voornamelijk meer sfeer wilt creëren in uw huis, zijn plisségordijnen de oplossing. Als u het vooral belangrijk vindt dat de gordijnen functioneel zijn, kunt het beste gaan voor vouwgordijnen. Wat u wensen ook zijn; wij hebben de oplossing!

Neem voor vragen contact met ons op

Heeft u interesse in een van onze verschillende gordijnen? Kom onze raamdecoratie dan bewonderen in onze winkel in Gorssel. We zijn goed te bereiken vanuit steden als Deventer en Zutphen. Daarnaast voorzien we u van deskundig advies en profiteert u van een uitstekende service. Heeft u nog vragen vooraf? Neem dan contact met ons op door te bellen naar (0575) 49 27 88. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen via info@schildersbedrijfwesseldijk.nl.