Duo rolgordijnen

Bekijk onze duo rolgordijnen die in meerdere maten verkrijgbaar zijn

Ben je op zoek naar de perfecte duo rolgordijnen op maat? Wij delen graag alles wat je moet weten over deze rolgordijnen en bieden deskundig advies in onze verfwinkel nabij Deventer/ Zutphen.

Duo rolgordijnen, wat zijn het?

Duo rolgordijnen zijn innovatieve raambekleding die bestaat uit twee lagen stof met afwisselend transparante en ondoorzichtige banen. Door te verschuiven bieden ze flexibele controle over lichtinval en privacy. Wanneer de banen zijn uitgelijnd, laten ze diffuus licht door terwijl ze toch privacy behouden. Bij overlap creëren ze een verduisterend effect. Deze gordijnen zijn aan te passen naar voorkeur, variërend van doorzichtig tot verduisterend, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende ruimtes. Duo rolgordijnen zijn functioneel waardoor ze een eigentijdse en veelzijdige optie vormen voor het regelen van licht en privacy in huis.

De keuze is reuze in ons duo rolgordijnen assortiment

Wesseldijk biedt een veelzijdige collectie duo rolgordijnen in meer dan 40 schitterende kleuren. De nieuwste toevoegingen zijn de XL of XXL varianten. Deze duo rolgordijnen hebben banen van 25 cm of zelfs 40 cm breed! Dit innovatieve ontwerp zorgt voor een nog krachtiger visueel effect en een verbeterde lichtregeling. Bovendien zijn deze duo rolgordijnen nu beschikbaar in verduisterende stoffen, waardoor ze perfect zijn voor slaapkamers. Wesseldijk biedt niet alleen variatie in kleur en design, maar ook in functionaliteit, waardoor deze raambekleding een prachtige combinatie vormt van stijl, personalisatie en effectieve lichtbeheersing.

 

Stijlvolle Raamdecoratie

Perfecte Oplossing voor Dakramen

Unieke Maatwerk Opties

Contact opnemen? Wij helpen U graag!

Twijfel je welk duo rolgordijn het beste bij jouw interieur past?  Ons ervaren team staat klaar om je te adviseren over de duo rolgordijnen. Vul het onderstaand contactformulier in of breng een bezoek aan onze winkel voor persoonlijk advies en ontdek onze hoogwaardige duo rolgordijnen. Wij kijken uit om u te verwelkomen.

Frank Zuijdweg
Frank Zuijdweg
17 Augustus 2023
Vaste huisschilder Schildersbedrijf Wesseldijk uit Gorssel levert altijd kwalitatief goed werk. Mijn hele huis wordt door hen geschilderd, zowel de binnenkant als de buitenkant. Altijd met een goed resultaat! Daarnaast kan dit schildersbedrijf iets betekenen voor woninginrichting. Ook interessant! Schildersbedrijf Wesseldijk uit Gorssel is zeker een aanrader!
Anneke Collet
Anneke Collet
19 Juli 2023
Wat een vakmanschap! Christel en Wim hebben ons volledig ontzorgd na de oplevering van onze nieuwbouw woning: behang-, schilderwerk, vloer en raamdecoratie bij één bedrijf: geen zorgen doordat planning bij één persoon ligt die alle logistiek afstemt, super professioneel advies, prachtige kwaliteit materiaal en perfect uitgevoerde werkzaamheden. En dat allemaal ook nog voor een eerlijke prijs.
Ernst Wiggers
Ernst Wiggers
19 Juli 2023
Ons huis aan de buitenkant laten schilderen: prachtig werk afgeleverd! Supersnel, schoon, en alles ziet er weer perfect uit! Bedankt!!👌🏻
Jolande Snel
Jolande Snel
19 Juli 2023
Zeer betrouwbaar. Goede kwaliteit en komt afspraken na. Goed personeel heel professioneel. Fantastische adviezen.
Oscar Korderijnk
Oscar Korderijnk
19 Juli 2023
Geregeld gebruik gemaakt van de diensten van Schildersbedrijf Wesseldijk. Vakkundig advies en fijne communicatie.
Nigel Salawan
Nigel Salawan
26 November 2022
Geweldige zaak!
Carl Guffroy
Carl Guffroy
6 Februari 2022
Dit is een goed bedrijf, zeer vriendelijke mensen met veel kennis.

Contactformulier

    foto van laptop op bureau