Horizontale Jaloezieën

Jaloezieën op Maat: Ontdek de Perfecte Pasvorm voor Jouw Interieur bij Wesseldijk

Creëer de ideale raamdecoratie met onze jaloezieën op maat.

Horizontale jaloezieën zijn niet langer beperkt tot de klassieke uitstraling van aluminium. Bij Wesseldijk bieden we een uitgebreid assortiment aan, waaronder jaloezieën van hout, textiel en kunststof, allemaal op maat gemaakt.

Houten Jaloezieën op Maat: Warmte en Kwaliteit

Ervaar de perfecte pasvorm met onze op maat gemaakte houten jaloezieën. Deze stralen warmte uit en voegen een natuurlijk element toe aan je ruimte. Bij Wesseldijk heb je de vrijheid om de ideale afmetingen te kiezen en te genieten van hoogwaardige kwaliteit.

Textiel Lamellen op Maat: De Perfecte Mix van Zachtheid en Strakheid

Ontdek het comfort van op maat gemaakte textiel lamellen. Met een stoere breedte van 50 mm filteren ze het licht op een subtiele wijze. Onze op maat gemaakte oplossingen zorgen ervoor dat de jaloezieën perfect aansluiten op jouw ramen.

Perfecte Combinaties met Extra Opties op Maat

Personaliseer je horizontale jaloezieën op maat met verschillende kleuren ladderband voor een unieke afwerking. Bij Wesseldijk streven we ernaar om elke jaloezie precies aan te passen aan jouw wensen, zodat je kunt genieten van raamdecoratie die perfect past bij je interieur.

Ontdek Onze Grote Assortiment Jaloezieën op Maat

Of je nu kiest voor hout, textiel of kunststof, bij Wesseldijk vind je een uitgebreid assortiment horizontale jaloezieën op maat. Onze collectie biedt een scala aan kleuren en dessins, waardoor je eindeloos kunt combineren en experimenteren met maatwerk.

Conclusie: Jaloezieën op Maat voor de Perfecte Look

Met onze op maat gemaakte horizontale jaloezieën krijg je niet alleen de functionaliteit die je nodig hebt, maar ook de perfecte esthetische toevoeging aan je interieur. Creëer de ideale combinatie van functionaliteit en design met onze jaloezieën op maat bij Wesseldijk.

 

Voordelen

Praktisch en Veelzijdig

Ideaal voor Dakramen

Uitgebreide Keuzemogelijkheden en Innovatieve Technologie

Contact opnemen? Wij helpen u graag!

Twijfel je over welke op maat gemaakte gordijnstof het beste verleden bij jouw interieur? Ons ervaren team staat klaar om je te adviseren. Bel ons op (0575) 49 27 88 of vul het contactformulier in. Breng een bezoek aan onze winkel voor persoonlijk advies.


Frank Zuijdweg
Frank Zuijdweg
17 Augustus 2023
Vaste huisschilder Schildersbedrijf Wesseldijk uit Gorssel levert altijd kwalitatief goed werk. Mijn hele huis wordt door hen geschilderd, zowel de binnenkant als de buitenkant. Altijd met een goed resultaat! Daarnaast kan dit schildersbedrijf iets betekenen voor woninginrichting. Ook interessant! Schildersbedrijf Wesseldijk uit Gorssel is zeker een aanrader!
Anneke Collet
Anneke Collet
19 Juli 2023
Wat een vakmanschap! Christel en Wim hebben ons volledig ontzorgd na de oplevering van onze nieuwbouw woning: behang-, schilderwerk, vloer en raamdecoratie bij één bedrijf: geen zorgen doordat planning bij één persoon ligt die alle logistiek afstemt, super professioneel advies, prachtige kwaliteit materiaal en perfect uitgevoerde werkzaamheden. En dat allemaal ook nog voor een eerlijke prijs.
Ernst Wiggers
Ernst Wiggers
19 Juli 2023
Ons huis aan de buitenkant laten schilderen: prachtig werk afgeleverd! Supersnel, schoon, en alles ziet er weer perfect uit! Bedankt!!👌🏻
Jolande Snel
Jolande Snel
19 Juli 2023
Zeer betrouwbaar. Goede kwaliteit en komt afspraken na. Goed personeel heel professioneel. Fantastische adviezen.
Oscar Korderijnk
Oscar Korderijnk
19 Juli 2023
Geregeld gebruik gemaakt van de diensten van Schildersbedrijf Wesseldijk. Vakkundig advies en fijne communicatie.
Nigel Salawan
Nigel Salawan
26 November 2022
Geweldige zaak!
Carl Guffroy
Carl Guffroy
6 Februari 2022
Dit is een goed bedrijf, zeer vriendelijke mensen met veel kennis.

Contactformulier

    foto van laptop op bureau