Schildersbedrijf Deventer

Schildersbedrijf Deventer; maakt je huis (weer) mooi!

Schildersbedrijf Wesseldijk is nog een écht familiebedrijf, gevestigd in Gorssel, op een steenworp afstand van Deventer. Schilderwerk, binnen en buiten, is bij ons elke dag weer ‘het gesprek van de dag’. We zijn nu eenmaal gek op ons vak! Met veel vakkennis en plezier geven we kleuradvies, voeren inspecties en herstelwerkzaamheden uit en zorgen voor perfect schilderwerk in en aan de woningen van onze klanten.

 

  • Schildersbedrijf Deventer particulieren, aannemers en bedrijven
  • Schilderbedrijf Deventer monumentaal schilderwerk
  • Buitenschilder
  • Binnen schilder
  • Schildersbedrijf gecombineerd met verf- woonwinkel

Wesseldijk Schildersbedrijf Deventer, ook woon- en kleurspecialist

Veel mensen kennen Wesseldijk, schildersbedrijf voor Deventer en omgeving, vanuit onze verf- en woonwinkel in Gorssel. Dat we ons schildersbedrijf kunnen combineren met onze activiteiten als woon- en kleurspecialist is een grote plus. Het maakt ons als schildersbedrijf Deventer completer en zeer goed geïnformeerd. We zitten met onze neus op de trends en kunnen meer leveren dan goed schilderwerk alleen.

Wesseldijk is hét schildersbedrijf voor Deventer e.o. die perfect schilderwerk verzorgd, maar u ook totaalstoffering kan leveren. Waar u ook voor kiest, dat ene wandje laten schilderen of dat u uw woning van boven tot onder wilt voorzien van nieuw schilderwerk, raamdecoratie en vloerbedekking… Al onze werkzaamheden worden uitgevoerd met als doel het leveren van kwaliteit.

Meer over Wesseldijk, uw schilderbedrijf Deventer

Schildersbedrijf Wesseldijk is een modern schildersbedrijf met 8 schilders in dienst. Op schilder gebied kunnen wij u met alle werkzaamheden van dienst zijn: van kleuradvies, tot renovatie en van onderhoud tot bijzonder schilderwerk, bijvoorbeeld aan monumentale panden. Dit geldt voor zowel binnen schilderwerk als buiten schilderwerk. Het spreekt voor zich dat we als verf- en kleurenspecialist uitsluitend werken met de beste merken, aangesloten zijn bij keurmerken en scherp letten geldende milieuregelgeving. Dankzij onze verf- en woonwinkel hebben we contacten met alle topmerken op het gebied van verf, schilderbenodigdheden, maar ook op het gebied van stoffering en vloeren. Daarmee zijn we een schildersbedrijf Deventer e.o. waarvan u meer dan alleen kwaliteit en service mag verwachten.

Informatie- of offerteaanvraag schildersbedrijf Deventer

In de praktijk zien we helaas dat mensen soms veel te lang wachten met het inschakelen van een vak-schilder. Vaak spelen financiële afwegingen een rol. Jammer, want uitstel maakt de kosten voor herstelschilderwerk uiteindelijk hoger. Is uw woning binnenkort echt weer eens aan goed schilderwerk toe? Laat dan uw licht eens schijnen op een vrijblijvende offerte. Dit kan via info@schildersbedrijfwess o.v.v. ‘Aanvraag schildersbedrijf Deventer.’

schildersbedrijf Deventer

schildersbedrijf Deventer

schildersbedrijf Gorssel wesseldijk
schildersbedrijf Deventer
schildersbedrijf Zutphen
pvc Vloer deventer
gordijnen Zutphen
schildersbedrijf Deventer schildersbedrijf Deventer schildersbedrijf Deventer