Schildersbedrijf Zutphen

Wesseldijk Schildersbedrijf Zutphen; perfect schilderwerk voor binnen en buiten

Schildersbedrijf Wesseldijk, gevestigd in Gorssel is een familiebedrijf met een rijke historie. Een begrip in Zutphen en omstreken. Binnen onze klantenkring nemen particuliere opdrachtgevers een belangrijke plaats in. Ook het uitvoeren van schilderwerk aan speciale objecten als monumenten kunt u vakkundig door ons laten uitvoeren.

 

Wat kunnen wij als Wesseldijk, schildersbedrijf Zutphen voor u doen?

De binnenmuren voorzien van de nieuwste trend op verf gebied? De buitenboel (opnieuw) van een goed beschermde verflaag voorzien? Uw nieuwe aanbouw van binnen en buiten schilderen? Alles op het gebied van schilderwerk, en meer, kunnen het voor u verzorgen.

Ons schildersbedrijf is een opzichzelfstaand schildersbedrijf voor Zutphen e.a., maar nauw verbonden aan onze verf- en woonwinkel in Gorssel. Deze combinatie biedt onze klanten veel voordelen: We werken we samen met de beste leveranciers op het gebied van verf, gordijnen en vloerbedekking en pvc vloeren. Hierdoor kunnen we naast uitstekend schilderwerk ook totaal stoffering verzorgen.

 

  • Schildersbedrijf Zutphen buiten- en binnenwerk
  • Schildersbedrijf Zutphen thuis en zakelijk
  • Schildersbedrijf Zutphen voor totaal stoffering
  • Combinatie schildersbedrijf Zutphen en verf-woonwinkel
  • Nog échte kwaliteit en service

Schildersbedrijf Zutphen voor onderhoud en renovatie

Alle goede bedoelingen ten spijt worden veel woningen niet altijd optimaal onderhouden in het schilderwerk. Met name bij buitenschilderwerk wordt er gewacht tot de beschermende verflaag er zichtbaar slecht aan toe is. Om dit te herstellen is grondig onderhoud nodig. Dat maakt de cirkel naar hogere kosten, de reden waarom schilderwerk van de vakman vaak nog even wordt uitgesteld rond. Zonde! Niet alleen vanwege de beschermende functie van verf en uw woonplezier, maar ook voor de waarde van uw woning en de hoge kosten voor groot herstelwerk.

Wij zorgen voor mooi, degelijk en kwalitatief hoogstaand schilderwerk aan en in de woning. Indien gewenst kunt u daarna periodieke inspecties laten uitvoeren. Zo blijft u woning met weinige moeite en minder kosten prachtig onderhouden.

Informatie- of offerteaanvraag

Wilt u meer informatie ontvangen of een vrijblijvende offerte aanvragen neem dan vandaag nog contact met ons op. Dit kan via telefoonnummer 0575-492788. Wilt u liever mailen? Richt uw vragen dan aan info@schildersbedrijfwesseldijk.nl o.v.v. ‘Aanvraag schildersbedrijf Zutphen’

schildersbedrijf Zutphen

Schildersbedrijf Zutphen

schildersbedrijf Gorssel wesseldijk
schildersbedrijf Deventer
schildersbedrijf Zutphen
pvc Vloer deventer
gordijnen Zutphen
schildersbedrijf Zutphen schildersbedrijf Zutphen schildersbedrijf Zutphen