Stoffering Zutphen

Stoffering Zutphen

Woont u in de omgeving van Zutphen en bent u op zoek naar stoffering van uw woning? Dan bent u bij Schildersbedrijf Wesseldijk aan het goede adres. Met onze jarenlange ervaring geven wij u graag passend advies in onze showroom.

Totaalconcept in kleuren en materialen

Meer dan 40 jaar geleden begon het bedrijf met het aanbieden van schilderwerk. Door de jaren heen zijn wij doorgegroeid en bieden wij onze klanten een complete service aan. Met onze ervaring en kennis helpen wij met het maken van een keuze die bij uw leefstijl past. Zo komen wij samen tot het juiste resultaat voor uw woning. Onze showroom in Gorssel, omgeving Zutphen, hebben wij alles in huis om u een indruk te geven van de stoffen en producten die u zoekt. U vindt alles wat u nodig heeft op één plek, want bij ons vindt u onder andere:

 

  • Gordijnen
  • Laminaat
  • PVC vloeren
  • Tapijt
  • Trappen en traplopers
  • Vinyl
  • Vloerkleden

Ook voor schilderwerk bent u bij ons aan het goede adres. Wij verkopen verf, maar bieden hebben ook schilder in dienst met veel ervaring. Onze schilders staan voor u klaar om uw woning helemaal af te maken. Dit maakt ons compleet en vertrouwd.

Voor een nieuwe look

Het creëren van een nieuwe stijl in uw woning vragen wij u wensen. Daarmee helpen wij u graag verder. Zo geven wij u gepast advies en tips die passen bij uw ideeën. Naast onze showroom, bent u voor het uitbesteden van schilderwerk ook bij ons aan het goede adres. Wij verkopen verf, maar u heeft ook de keuze om onze schilders het werk uit te laten voeren. Het complete aanbod maakt ons een vertrouwd bedrijf dat garant staat voor een uitstekend eindresultaat.

 

Wanneer u in Zutphen of omgeving woont zijn wij uw partner voor stoffering. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte bezoek dan onze showroom. Ook kunt u direct contact met ons op nemen via telefoonnummer 0575-492788 of e-mail info@schildersbedrijfwesseldijk.nl

 

Stoffering Zutphen

Stoffering Zutphen

Verf winkel Zutphen
Verf winkel Deventer
Gordijnen Deventer
PVC vloeren Zutphen
Stoffering Zutphen
Stoffering Zutphen Stoffering Zutphen Stoffering Zutphen