Verfwinkel nabij Deventer

Vakkundige medewerkers

Vrijblijvend deskundig advies

Hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs

Wanneer uw woonkamer of een andere ruimte in uw huis toe is aan een nieuwe kleur, komt u naar onze verfwinkel in Gorssel, nabij Deventer. Wij verkopen uitsluitend verf van A-merken voor zowel professionals als doe-het-zelvers. In onze winkel geven we u graag advies over de verschillende kleuren en denken we graag met u mee. Aan de hand van uw wensen en de rest van uw interieur vinden we gegarandeerd de perfecte kleur. Met onze kwaliteitsverf kunt u uw huis in regio Deventer omtoveren tot een waar paleis.

Heeft u vragen?

Voor vragen kunt u ons bellen op (0575) 49 27 88 of ons contactformulier online invullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Neem contact op

Verf winkel Zutphen

Echte kwaliteitsverf aanschaffen bij onze verfwinkel nabij Deventer

Bij Schildersbedrijf Wesseldijk hebben we een mooie showroom waar alle producten staan. Hier kunt u kwaliteitsverf in de meest uiteenlopende kleuren kiezen voor uw huis of pand in Deventer. U vindt bij ons verf voor zowel uw binnen- als buitenschilderwerken. Daarnaast zijn we actief als schildersbedrijf. Wij hechten veel waarde aan onze rijke historie en we zijn een begrip in de regio. Wanneer u op zoekt bent naar een verfwinkel in de buurt van Deventer staan wij voor u klaar. Bovendien hebben wij nog veel meer te bieden, zoals:

Stap gerust binnen in onze winkel

Wij adviseren u graag over de diverse verfkleuren en de wijze van schilderen. Wilt u het toch liever uitbesteden? Dan staan onze schilders voor u klaar. Bent u benieuwd naar de nieuwste trends en kleuren? Stap dan gerust eens binnen in onze verfwinkel in Gorssel, nabij Deventer, en kies uit de beste kwaliteitsverf. Voor meer informatie of het aanvragen van een offerte kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar (0575) 49 27 88 of een e-mail te sturen via info@schildersbedrijfwesseldijk.nl.