Wij zijn dé verfwinkel in omgeving Zutphen

Vakkundige medewerkers

Vrijblijvend deskundig advies

Hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs

Is uw huis toe aan een nieuwe kleur en zoekt u een goede verfwinkel in de buurt van Zutphen? Kom dan naar Schildersbedrijf Wesseldijk in Gorssel. Wij zijn dé speciaalzaak in kwaliteitsverf in de buurt van Zutphen en Deventer. Door onze ervaring van ruim 40 jaar zijn wij een begrip geworden in deze regio. In onze winkel verkopen we alleen A-merken die we voor zowel bedrijven als particulieren aanbieden.

Heeft u vragen?

Voor vragen kunt u ons bellen op (0575) 49 27 88 of ons contactformulier online invullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Neem contact op

Verf winkel Zutphen

Profiteer van een totaalconcept in kleuren en materialen bij onze verfwinkel nabij Zutphen

Wij zijn een bedrijf met veel historie en bieden u graag een complete service aan. Al sinds de oprichting van ons familiebedrijf hebben wij een prachtige showroom in Gorssel. Hier tonen wij alle beschikbare kleuren verf die wij in ons assortiment hebben. Zo krijgt u een goed beeld van alle kleuren en maakt u een weloverwogen keuze. Naast dat we kwaliteitsverf in onze verfwinkel nabij Zutphen en Deventer aanbieden, verkopen we ook diverse andere producten. Zo vindt u bij ons woonaccessoires, vloerbedekking, pvc-vloeren, raamdecoratie en wandbekleding. Door twee aparte bedrijven als één te laten werken, ontstaat er voor onze klanten een totaalconcept. Hierdoor vindt u alles wat u nodig heeft op één plek.

Bezoek onze winkel

Bekijk al onze producten in onze verfwinkel in de buurt van Zutphen en kies voor de beste kwaliteitsverf. Daarnaast geven we tips en advies om tot de juiste kleur te komen. Wilt u het schilderwerk liever aan een specialist overlaten? Dan staan onze schilders voor u klaar. Zo profiteert u van onze complete en vertrouwde dienstverlening. Bent u benieuwd naar de nieuwste trends en kleuren? Kom langs in onze winkel of neem vooraf contact met ons op. Bel ons op (0575) 49 27 88, stuur een e-mail naar info@schildersbedrijfwesseldijk.nl of vul ons contactformulier in. Het is ook mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen voor kwaliteitsverf uit onze winkel nabij Zutphen.