Over ons

Welkom bij Schilder en wooninrichting Wesseldijk in Gorssel, uw one-stop-shop voor al uw schilder- en wooninrichtingsbehoeften. Als ervaren schilders en binnenhuisadviseur, combineren we kunst, en vakmanschap om uw huis om te toveren tot uw eigen persoonlijke paradijs.

Onze passie is om kleur in uw leven te brengen. We geloven dat de juiste kleurkeuze niet alleen de esthetiek van een ruimte kan veranderen, maar ook de stemming en energie kan beïnvloeden. Daarom bieden we professioneel advies om ervoor te zorgen dat uw ruimte de perfecte balans en harmonie uitstraalt.

We zijn niet alleen schilders, maar ook uw vertrouwde gidsen in de wereld van woninginrichting. Bij ons vindt u een uitgebreide collectie raamdecoratie en vloeren die passen bij uiteenlopende stijlen en budgetten. Of u nu op zoek bent naar dat ene statement stuk of een complete make-over van uw huis, wij staan klaar om u te helpen.

Bij Schilder en wooninrichting Wesseldijk in Gorssel geloven we in het bouwen van langdurige relaties met onze klanten. Wij streven ernaar om elke klant een persoonlijke en bevredigende ervaring te bieden, waarbij we hun visie tot leven brengen met onze creatieve ideeën en deskundige vaardigheden.

Kom vandaag nog langs en begin uw reis naar het creëren van het huis van uw dromen!

Onze klanten