Rolgordijnen

Rolgordijnen op maat Wesseldijk: Stijlvol, Verduisteren en Innovatief!

De rolgordijnen op maat van Wesseldijk zijn niet alleen raamdecoratie; ze zijn ware veelzijdige sfeermakers die elke ruimte verrijken. Ontdek waarom op maat gemaakte rolgordijnen van Wesseldijk de perfecte keuze zijn voor stijlvolle raamdecoratie die naadloos aansluit op jouw wensen.

Praktisch en Veelzijdig

Rolgordijnen op maat knipperen uit in eenvoud en een compact ontwerp, naadloos in diverse interieurstijlen. Op maat gemaakte rolgordijnen van Wesseldijk passen perfect bij elk type kozijn, waardoor ze een populaire keuze zijn in woninginrichting

Ideaal voor Dakramen

Specifiek ontworpen voor dakramen, bieden op maat gemaakte (cassette). Rolgordijnen op maat zijn hier een optimale oplossing. Met verduisterende stoffen onmogelijk ze totaal totale duisternis, essentiële voor slaap- en kinderkamers. Daarnaast krachtige ze als uitstekende warmtewering, wat zorgt voor een comfortabele werkplek.

Uitgebreide keuzemogelijkheden

Het diverse assortiment rolgordijnen bij Wesseldijk biedt op maat gemaakte opties. Klanten hebben de keuze uit tientallen unikleuren, intrigerende dessins van stoffen met specifieke structuren. Voor wie meer zoekt dan eenvoudig verduistering zijn er transparante stoffen die licht op een elegante wijze filteren. De Ausbrenner-stoffen voegen een unieke lichtval en uitstraling toe, en dit alles op maat gemaakt voor een perfecte pasvorm.

Innovatieve Technologie

De moderne rolgordijnen van Wesseldijk, op maat gemaakt, behandelingen specifieke behandelingen. Ze zijn niet alleen esthetisch, maar ook functioneel. Deze op maat gemaakte rolgordijnen kunnen zelfs vervuilde lucht absorberen, wat veroorzaakt aan een schonere en gezondere leefomgeving.

Stijlvolle Raamdecoratie

Perfecte Oplossing voor Dakramen

Unieke Maatwerk Opties

Contact opnemen? Wij helpen U graag!

Twijfel je over welke op maat gemaakte gordijnstof het beste verleden bij jouw interieur? Ons ervaren team staat klaar om je te adviseren. Vul het contactformulier in. Breng een bezoek aan onze winkel voor persoonlijk advies en ontdek hoogwaardige op maat gemaakte gordijnstoffen van topmerken als Else, Harlequin, Sanderson, en Vadain. Wij kijken uit je te verwelkomen!

Frank Zuijdweg
Frank Zuijdweg
17 Augustus 2023
Vaste huisschilder Schildersbedrijf Wesseldijk uit Gorssel levert altijd kwalitatief goed werk. Mijn hele huis wordt door hen geschilderd, zowel de binnenkant als de buitenkant. Altijd met een goed resultaat! Daarnaast kan dit schildersbedrijf iets betekenen voor woninginrichting. Ook interessant! Schildersbedrijf Wesseldijk uit Gorssel is zeker een aanrader!
Anneke Collet
Anneke Collet
19 Juli 2023
Wat een vakmanschap! Christel en Wim hebben ons volledig ontzorgd na de oplevering van onze nieuwbouw woning: behang-, schilderwerk, vloer en raamdecoratie bij één bedrijf: geen zorgen doordat planning bij één persoon ligt die alle logistiek afstemt, super professioneel advies, prachtige kwaliteit materiaal en perfect uitgevoerde werkzaamheden. En dat allemaal ook nog voor een eerlijke prijs.
Ernst Wiggers
Ernst Wiggers
19 Juli 2023
Ons huis aan de buitenkant laten schilderen: prachtig werk afgeleverd! Supersnel, schoon, en alles ziet er weer perfect uit! Bedankt!!👌🏻
Jolande Snel
Jolande Snel
19 Juli 2023
Zeer betrouwbaar. Goede kwaliteit en komt afspraken na. Goed personeel heel professioneel. Fantastische adviezen.
Oscar Korderijnk
Oscar Korderijnk
19 Juli 2023
Geregeld gebruik gemaakt van de diensten van Schildersbedrijf Wesseldijk. Vakkundig advies en fijne communicatie.
Nigel Salawan
Nigel Salawan
26 November 2022
Geweldige zaak!
Carl Guffroy
Carl Guffroy
6 Februari 2022
Dit is een goed bedrijf, zeer vriendelijke mensen met veel kennis.

    foto van laptop op bureau