Stoffering en gordijnen

Vakkundige medewerkers

Vrijblijvend deskundig advies

Hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs

Schildersbedrijf Wesseldijk heeft een breed assortiment aan diverse soorten stoffering in onze winkel in Gorssel. Wij adviseren u over wat het beste bij uw interieur en smaak past. Ons aanbod bestaat uit diverse gordijnen, inbetweens en vitrages, maar ook andere soorten stoffering vindt u bij ons in Gorssel. Kom langs!

Heeft u vragen?

Voor vragen kunt u ons bellen op (0575) 49 27 88 of ons contactformulier online invullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Neem contact op

Gordijnen Deventer

Vind de passende stoffering voor uw gordijnen in onze winkel in Gorssel

We vertellen u graag alles over onze stoffering voor uw gordijnen en geven advies in onze winkel in Gorssel. Wanneer u stoffering zoekt speciaal voor de ramen in uw huis in Gorssel of omgeving, heeft u keuze uit drie soorten:

  • Overgordijnen: deze gordijnen hebben voornamelijk een isolerende en zonwerende/ verduisterende functie, maar zijn zeker ook decoratief.
  • Vitrage: dit is de meest transparante vorm van gordijnen. Het gordijn filtert het zonlicht maar zal inkijk niet voorkomen. Het heeft geen isolerende of verduisterende functie.
  • Inbetween: dit is een tussenvorm van overgordijnen en vitrage. Het gordijn is semi-transparant; niet zo transparant als vitrage, maar ook niet zo gesloten als een overgordijn.

Maak een afspraak of kom langs in onze winkel

Schildersbedrijf Wesseldijk is dé erkende interieurspecialist in gordijnen van diverse A-merken zoals Else, Harlequin, Sanderson en Vadain. Wij hebben gediplomeerde en vakkundige stoffeerders in huis die u helpen bij het maken van de juiste keuze. Omdat er zoveel keuze is op het gebied van stoffering, gordijnen en andere raamdecoratie adviseren wij u onze winkel aan de Hoofdstraat 44 in Gorssel te bezoeken. Wilt u vooraf een afspraak maken? Bel ons dan op (0575) 49 27 88, stuur een e-mail naar info@schildersbedrijfwesseldijk.nl of vul ons contactformulier in. Wij staan u graag te woord!