Pvc-vloeren in Gorssel

Pvc-vloeren zijn een uitstekend kunststof alternatief voor laminaat- en parketvloeren en koopt u in onze winkel in Gorssel, nabij Deventer. Het product wordt geleverd in stroken of tegels, zowel met als zonder groef. Het materiaal heeft door de kleuren een natuurlijke uitstraling en is niet van echt hout te onderscheiden. Door deze natuurlijke uitstraling past de vloer in bijna elk interieur en kunt u het gemakkelijk combineren. Wanneer u langskomt in onze winkel bespreken we de mogelijkheden en geven we u graag advies.

Vakkundige medewerkers

Vrijblijvend deskundig advies

Hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs

De voordelen van pvc-vloeren uit onze winkel in Gorssel

Het kopen van pvc-vloeren bij onze winkel in Gorssel, in de buurt van Deventer, kent vele voordelen. Zo werken de vloeren geluiddempend en veroorzaken ze geen geluidsoverlast als u eroverheen loopt. Daarnaast absorberen ze warmte en zijn ze geschikt in combinatie met vloerverwarming. De vloeren hebben ook nog eens een lange levensduur en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en patronen. De pvc-vloeren die u bij ons in Gorssel koopt, worden gemaakt van thermoplast. Dit is een sterk materiaal dat eenvoudig te bewerken is. Daarom worden dit soort vloeren steeds vaker verkozen boven bijvoorbeeld laminaat.

Heeft u vragen?

Voor vragen kunt u ons bellen op (0575) 49 27 88 of ons contactformulier online invullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Neem contact op

PVC vloeren Zutphen

Maak een keuze uit ons ruime assortiment

Naast dat we pvc-vloeren aanbieden in onze winkel in Gorssel, nabij Deventer, bestaat ons assortiment ook nog uit vele andere producten. Denk daarbij aan raamdecoratie, stoffering, beglazing, verf en woonaccessoires. Daarnaast zijn wij in te huren voor diverse schilderwerken. Onze vakkundige medewerkers zijn van alle markten thuis en helpen u bij al uw klussen. Of u nu op zoek bent naar vloeren in onze winkel nabij Deventer of juist meer informatie wilt over onze gordijnen, wij nemen alle tijd voor u. We denken met u mee en geven persoonlijk advies.

Neem contact met ons op

Voor pvc-vloeren zit u bij ons bedrijf in Gorssel, in de buurt van Deventer, helemaal goed! We zijn al ruim 40 jaar actief in deze branche en door deze jarenlange ervaring weten we alles over onze vloeren. Wilt u deze soort vloer ook laten leggen in uw huis in Deventer, Gorssel of elders in de omgeving? Neem dan direct contact met ons op en vraag advies. Bel ons op (0575) 49 27 88 of stuur een e-mail naar info@schildersbedrijfwesseldijk.nl.